Walden uneix forces amb la Costa Brava Stage Run

Walden Outdoor Sports Communication estarà al costat de l’empresa d’esdeveniments esportius BiFree, dirigida per Jordi Vissi i Tomás Llorens, per reforçar la comunicació de la carrera per etapes Costa Brava Stage Run (CBSR) que se celebrarà de l’1 al 3 d’abril. A més d’aquesta prova, BiFree també organitza la carrera Pyrenees Stage Run (PSR), una prova que té lloc durant tot una setmana al mes de setembre. Són les dues úniques carreres per etapes que s’organitzen a Catalunya. Des de Walden els hi donarem suport en la difusió en els mitjans de comunicació.

L’organització es bolca al 100% amb els corredors perquè només hagin de preocupar-se de córrer durant els tres dies. També cal destacar la importància que li donen a la producció audiovisual els responsables de BiFree, comptant amb els serveis de fotògrafs professionals com Guillem Casanova, Lluís Toll o Paula Padillai filmmakers com David Ariño o Biel Macià. Al final de cada etapa es realitza un vídeo resum per immortalitzar tots els moments viscuts durant la jornada.

La CBSR és un format de carrera que ha estat molt ben acollida entre la comunitat d’amants del trail running, sobretot entre els corredors internacionals. De fet, més del 60% dels inscrits són de països estrangers amb presència de fins a 17 nacionalitats diferents. El seu recorregut per escenaris majestuosos de la Costa Brava és un dels plats forts d’una cursa que permet córrer i gaudir dels paisatges durant tres etapes.

En definitiva, com a agència de comunicació especialitzada en outdoor ens satisfà enormement i ens omple d’orgull que apassionats de l’esport i de la muntanya, com són els responsables de BiFree, comptin amb Walden per gestionar la comunicació de la Costa Brava Stage Run.

Ara, a treballar i a gaudir del que fem!.

 

Nota: La fotografía d’aquest article és de Paula Padilla cedida per Bi Free.

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.