We Feel Outdoor Sports

"Aixeca't lliure de preocupacions abans que comenci el dia i corre a la recerca d'aventures".

Henry David Thoreau, WALDEN.

Què fem?

COMUNICACIÓ

Des del Pla de Comunicació, passant per la gestió de les xarxes socials, la relació amb els mitjans, disseny i imatge, vídeo i sessions fotogràfiques. Digues què necessites i nosaltres farem que tota la teva comunicació tingui un sentit, sigui eficaç i coherent amb els objectius marcats.

CREACIÓ DE CONTINGUTS

Fets a mida. Text, fotografia, vídeo o disseny gràfic, sigui com sigui el format, col·loquem les teves idees sobre la pantalla.

SPORTS MARKETING

Ideem i organitzem els esdeveniments i les accions que necessitis, pensades per connectar amb el teu públic i activar la teva marca.

SPONSORSHIP

Et busquem i et connectem amb els millors partners, per a ajudar-te a créixer i donar-te més visibilitat.

Qui som?

ENRIC ARQUÉS

Periodista, amb un Postgrau en Comunicació Digital & Social Media i un Màster en Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments. Amb més de 20 anys d’experiència en diversos mitjans i equips de Comunicació. Amant de l’esport i la muntanya.

TOM MORGENSTERN

Periodista, amb un Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional, i amb més de 20 anys d’experiència en diferents mitjans i consultoria de comunicació corporativa. De mar i muntanya a parts iguals.

CLIENTS

hola@walden-outdoor.com

+34 679 203 781  +34 678 218 070