Aida Torres fitxa per La Sportiva

L’escaladora de Torelló (Osona), Aida Torres, ha fitxat per l’equip júnior de La Sportiva Spain. Torres tindrà el patrocini de la prestigiosa marca outdoor italiana després de culminar un any 2021 amb grans resultats esportius. Entre les victòries aconseguides cal destacar que és l’actual campiona d’Espanya absoluta en bloc després d’assolir el primer lloc al campionat celebrat a Pamplona el passat novembre.

Aida Torres, nascuda a Torelló (Osona) el 2002, és una jove escaladora que va començar a a escalar a l’edat d’onze anys. L’any 2017 ja va participar en la seva primera competició en l’àmbit estatal. El 2018 va obtenir la primera posició en el Campionat d’Espanya en bloc en la categoria sub 18. Forma part de l’equip de la selecció espanyola de la FEDME, entrenada per en David Macià, i de la selecció catalana de la FEEC.

En el seu palmarès destaca que va ser la primera catalana a aconseguir una medalla de plata en la modalitat d’escalada en bloc en el Campionat d’Europa d’escalada juvenil celebrat a Perm (Rússia) el maig de 2021. També va quedar en segona posició en el Campionat d’Europa en combinada en categoria junior.

Dos anys abans, el 2019, l’escaladora torellonenca ja va sobresortir amb només 16 anys en nombroses competicions internacionals com el Campionat d’Europa d’escalada celebrat a Brixen (Itàlia) on va quedar en una meritòria 8a posició. 

En l’àmbit estatal l’any 2019 va obtenir molts bons resultats com la primera posició en la primera prova de la Copa d’Espanya en bloc (2019), el segon lloc en la Copa d’Espanya en bloc en categoria absoluta i la victòria assolida en la Copa d’Espanya en dificultat en categoria sub 18. 

Torres ha valorat el seu fitxatge per La Sportiva Spain amb aquestes paraules: “És una gran oportunitat per la meva trajectòria esportiva poder comptar amb el suport d’una marca tant potent i implicada en l’escalada”. En aquest sentit, ha afegit que “començo aquesta nova temporada amb molta motivació per aconseguir els objectius marcats amb esforç i tenacitat”.

Sobre La Sportiva

Nascuda l’any 1928 al cor dels Alps Italians, La Sportiva és una empresa familiar líder mundial en el sector de l’escalada i les activitats outdoor. Dedicada a la investigació, disseny, confecció i evolució de calçat i peces de roba tècnica de muntanya, La Sportiva s’ha convertit en una de les marques més estimades i valorades en rocòdroms i parets d’arreu del món. 

Amb l’objectiu de donar suport al talent i als esportistes d’elit, La Sportiva Spain patrocina un equip d’atletes de renom que inclou escaladors de competició com Alberto Ginés, Aida Torres, Iziar Martínez, Iker Linacisoro, Maria Benach, Cedric Lluc i Maria Laborda. Així com escaladors de roca i alpinistes com Eneko i Iker Pou, Patxi Usobiaga, Ana Belén Argudo i Carlos «Citro» Logroño, entre d’altres.

L’Sports Marketing Manager de La Sportiva Spain, Josep Morales, ha apuntat sobre el fitxatge de l’Aida Torres que «ens fa molta il·lusió poder comptar amb una atleta del nivell de l’Aida Torres a l’equip”. Morales també dit que “sabem que té una projecció brutal, i estem molt contents de poder donar-li suport en aquesta etapa tan important de la seva carrera amb el nostre material i el nostre equip humà”. “Estem convençuts que l’Aida té un gran camí per recórrer, i ens fa molta il·lusió poder fer-lo junts”, ha conclòs.

 

Nota: La fotografía d’aquest article és de @paupujolb d’una sessió de fotografies organitzada per La Sportiva Spain i Walden Outdoor.

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.