Serem a la Copa del Món de Trial UCI 2022!

El pròxim 27, 28 i 29 de maig se celebrarà a Vic (Osona) la primera prova puntuable per a la Copa del Món de Trial de la Unió Ciclista Internacional (UCI) 2022 i WALDEN serà present en aquest esdeveniment internacional per gestionar la comunicació. L’organització de la prova, a càrrec del Trialsport Club Esportiu Osona, ha confiat en la nostra agència de comunicació per la difusió comunicativa de l’esdeveniment. 

Vic tornarà a ser de nou l’escenari de la Copa del Món després que el setembre passat també acollís amb èxit aquesta prova de l’UCI. La capital d’Osona comptarà una altra vegada amb la presència d’els/les millors riders del moment. Un esdeveniment que ja va rebre fa mesos les millors crítiques en l’àmbit esportiu i organitzatiu i que va comptar amb una destacada assistència de públic. 

La celebració al maig d’aquesta prova inaugural de la Copa del Món de Trial UCI 2022 s’emmarcarà en una setmana intensa de trial a la ciutat catalana, confirmant així l’aposta de Vic per l’esport i la bicicleta. A més d’aquest esdeveniment, cal destacar que el diumenge 22 de maig tindrà lloc el Trofeu Internacional Ciutat de Vic.

El Trialsport Club Esportiu Osona és una entitat esportiva sense ànim de lucre amb seu a Vic, dedicada a l’ensenyament, a la formació d’esportistes i a la promoció de l’esport. El seu objectiu principal és que els seus esportistes gaudeixin de l’esport i promoure l’ús de la bicicleta. Entre els seus riders compten amb noms rellevants del trial com Eloi Palau, Martí Riera i Alba Riera. Tots ells competeixen a nivell nacional i internacional. 

Nota: La fotografia d’aquest article és de Leo Zhukov cedida pel Trialsport Club Esportiu Osona.

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.