El BUFF – MEGAMO TEAM i la feina PR de WALDEN

El dimecres 25 de gener es va presentar oficialment el BUFF – MEGAMO TEAM per a la temporada 2024 de MTB. Un any més, WALDEN s’ha encarregat de la difusió comunicativa d’aquest esdeveniment celebrat a la seu de BUFF®, a Igualada, i de la presentació de les novetats de l’equip. En aquest sentit, hem sigut l’agencia PR per aquest projecte de la reconeguda marca d’accessoris esportius i lifestyle que lidera de nou aquest equip professional de bicicleta de muntanya amb MEGAMO com a principal patrocinador.

Els dies previs a l’acte de presentació, tots els integrants del BUFF – MEGAMO van fer un stage a Eivissa, terra del biker de l’equip Enrique Morcillo, i van aprofitar per realitzar un shooting de vídeo & fotografia de la mà del filmmaker Muhrkmedia (Marc Pitchot) i del fotògraf Jordi Saragossa (The Adventure Bakery).

Amb aquest material, la nostra feina ha consistit a convocar als mitjans de comunicació, tant especialitzats en MTB com als esportius o generalistes, a la presentació de l’equip, redactar i enviar als periodistes la nota de premsa sobre el BUFF – MEGAMO TEAM 2024 i elaborar un clipping i un informe media value sobre l’impacte en els mitjans de comunicació.

A mode de resum, i analitzant l’impacte mediàtic en xifres, la presentació de l’equip BUFF – MEGAMO per a la temporada 2024 ha aparegut a més d’una trentena de notícies en mitjans de comunicació de MTB, però també d’àmbit generalista i esportiu. Parlem de mitjans com el MUNDO DEPORTIVO, ESMTB, SPORT, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, BICIO, RAC1, CATALUNYA RÀDIO, LA FOSBURY i DIARIO DE IBIZA, entre altres.

Nota: El vídeo és de @muhrkmedia i la fotografía d’aquest article és de @the.adventure.bakery.

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.