Walden estarà de nou a l’Olla de Núria

Walden Outdoor serà de nou l’agència de comunicació de l’Olla de Núria, l’emblemàtica cursa de muntanya organitzada per la Unió Excursionista de Vic. Tres anys després de treballar a l’edició 2021 tornarem a gaudir de la Vall de Núria i de trail running en estat pur!

En aquest sentit, des de WALDEN ens encarregarem de gestionar les relacions amb els mitjans de comunicació, com a gabinet de premsa, a més de la creació de continguts durant la celebració de l’Olla Clàssica.

La 17ª edició de l’Olla se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de setembre a la Vall de Núria (Ripollès), amb moltes novetats destacades. Una edició més aquesta carrera formarà part del calendari de proves de les Golden Trail National Series d’Espanya i Portugal.

L’Olla té una distància de 21,5 km de recorregut amb un desnivell acumulat de 3.880 metres i destaca per ser una cursa de muntanya on no es trepitja ni un sol metre d’asfalt. El 72% del seu recorregut transcorre per sobre dels 2.700 metres, amb diverses ascensions com la del mític Puigmal (2.913 metres). L’arribada serà com sempre a l’esplanada just davant del Santuari de Núria.

 

Autor fotografía portada: @Golden Trail World Series.

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.