IRONMAN compta amb Walden per crear continguts

L’equip de WALDEN està treballant amb The IRONMAN Group per col·laborar en la difusió comunicativa de tots els esdeveniments outdoor que organitza a Espanya i Andorra aquesta prestigiosa multinacional nord-americana. Una bona notícia que hem assumit amb la mateixa professionalitat i passió de sempre pels esports a l’aire lliure.

El nostre equip s’encarregarà de la creació de continguts per cadascun dels esdeveniments, amb materials de qualitat i d’interès per al públic, i també farà la redacció de les notes de premsa de les proves IRONMAN en diversos idiomes.

El format més extrem del triatló s’ha anat popularitzant, en els darrers anys, arreu del món. The IRONMAN Group s’encarrega d’organitzar aquestes proves, consistents en recórrer 3,86 km nedant, 180,25 km en bici i una marató (42,2 km) corrent, així com la versió IRONMAN 70.3, també coneguda com a half-IRONMAN i altres proves adjacents.

Des de Walden ja vam treballar a les proves de Mallorca que es van fer el passat dissabte 7 de maig (IRONMAN Mallorca i Zafiro IRONMAN 70.3). Dues setmanes més tard, el 22 de maig, es va celebrar l’IRONMAN 70.3 Marbella. Un cop finalitzades aquestes competicions, ens centrarem en el Principat d’Andorra, on The IRONMAN Group organitza diferents proves de trailrunning amb el segell UTMB (Andorra Trail 100 by UTMB), així com competicions de ciclisme (Andorra 21 Ports), de BTT (Andorra MTB Classic), seguides per un IRONMAN 70.3 amb seu al Llac d’Engolasters, ja al mes de juliol, on es farà la secció de natació. Els participants recorreran el nord d’Andorra en bicicleta, havent d’afrontar dues vegades consecutives el famós Coll d’Ordino i acabaran corrent per l’interior d’Andorra la Vella, capital del Principat.

A continuació, haurem de bolcar totes les nostres energies en l’IRONMAN més reconegut de l’Estat, el de Vitòria – Gasteiz, que se celebrarà el diumenge 10 de juliol. Finalment, tornarem a la nostra ciutat natal, on podrem cobrir amb tot detall l’Athletic Brewing IRONMAN Barcelona i l’IRONMAN 70.3 Barcelona, ja a l’octubre a la localitat de Calella (el Maresme).

Estrenyem-nos els cinturons que la temporada s’està posant molt interessant!

 

Nota: La fotografia d’aquest article ha estat cedida per IRONMAN SPAIN i és del fotògraf professional del món outdoor, Carles Iturbe.

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.