Walden, nova agència de comunicació de SUUNTO Spain

Walden Outdoor Sports Communication és des del mes de maig la nova agència de comunicació de SUUNTO Spain. La prestigiosa marca de rellotges esportius i altres instruments d’orientació ha decidit confiar en la nostra agència per a desenvolupar les seves tasques de difusió comunicativa i relacions públiques a la Península. Començar a treballar amb una marca d’aquest calibre és una notícia que, sens dubte, ens omple de satisfacció professional. 

SUUNTO és una companyia finlandesa que, des dels seus inicis el 1936, ha estat pionera en el desenvolupament de rellotges esportius, ordinadors de busseig i altres instruments utilitzats per aventurers de tot el món. El seu principi ha estat sempre el de crear productes funcionals i persistents, amb un disseny sobri –reflex de la seva identitat nòrdica– però resistent a totes les inclemències. 

A més, ja fa molts anys que aquesta marca ha assumit un ferri compromís amb la defensa del medi ambient. Per això, en els últims 10 anys han reduït a més de la meitat les seves emissions de CO2 a través d’accions com incentivar la reparació abans que la renovació del producte, l’ús a les seves fàbriques, totes finlandeses, d’energia 100% renovable o la reducció dels embalatges plàstics. Aquest en un compromís compartit amb la nostra agència i del qual estem molt contents de formar part.

En aquest sentit, des de Walden volem treballar perquè els valors que defineixen a SUUNTO –simplicitat, qualitat, durabilitat, innovació, compromís ètic, etc.– arribin al major nombre de persones i de la forma més fidedigna possible. Per això, comencem ja mateix a dissenyar un pla comunicatiu que s’adeqüi a la identitat i les necessitats del nostre client, amb la qual cosa estem convençuts de poder estar a l’altura dels estàndards d’una marca ja molt consolidada en l’àmbit dels esports outdoor. 

Com sempre, afrontem aquest nou repte amb la mateixa professionalitat i compromís que defineixen la nostra manera de ser. Per a nosaltres, oferir un resultat personalitzat i de qualitat a tots els nostres clients és una prioritat bàsica. Per aquest motiu posarem totes les nostres energies en aconseguir que SUUNTO continuï sent una marca de referència en el sector de l’orientació.

Nota: La fotografia d’aquest article ha estat cedida per SUUNTO SPAIN i és del fotògraf professional del món outdoor, Roger Salanova.

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.