Shooting de Suunto amb el club ‘En Forma Inspira’

Fa unes setmanes des de WALDEN vam organitzar i coordinar una sessió fotogràfica –de la mà del fotògraf Martí Milla– per un dels nostres clients, la marca de rellotges Suunto. L’escenari triat va ser el parc natural de Collserola, on ens vam reunir amb l’equip del projecte En Forma Inspira, que rep el suport de la marca finlandesa, i vam poder conèixer al Sahid Aschraf, creador d’aquesta iniciativa i alguns dels nois que ja en formen part.

El shooting és una de les eines de comunicació que es fan servir per donar visibilitat, tant a les marques com als seus atletes i els projectes amb els quals col·laboren. En aquests casos, és molt important fer una bona tria de l’spot, a més de comptar amb un fotògraf professional que ens garanteixi uns bons resultats. A través d’aquestes sessions, obtenim material de qualitat que després es podrà utilitzar en diferents ocasions per reforçar els missatges, tant de la marca com dels atletes.

En aquest cas, En Forma Inspira és un projecte que neix de la voluntat d’integrar a joves en risc d’exclusió social a través del running i del trail i té com a objectiu que els participants ampliïn els seus cercles socials i, si és possible, aconseguir-los beques perquè continuïn estudiant. Suunto ha decidit col·laborar amb el projecte del Shahid a través de material i dorsals per participar en curses.

El resultat d’aquest shooting va ser molt positiu per totes les parts implicades i les fotografies també es van fer servir per il·lustrar un article que es va publicar al diari SPORT. La creació de continguts és un dels múltiples serveis de comunicació que oferim des de la nostra agència per ajudar a les marques, esportistes o esdeveniments per comunicar tot allò que fan i per arribar a tots els públics.

 

Nota: La fotografia d’aquest article és del fotògraf professional Martí Milla.

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.