Walden se suma a la Pyrenees Stage Run

Walden Outdoor Sports Communication treballa de la mà de BiFree, empresa organitzadora de curses per etapes, per ajudar-los a enfortir la comunicació i potenciar la visibilitat dels seus esdeveniments als mitjans. En aquest cas, Walden reforçarà la comunicació de la Pyrenees Stage Run (PSR), una cursa de set etapes que se celebrarà entre el 4 i el 10 de setembre als Pirineus.

Es tracta d’una cursa que travessa els Pirineus en set dies, sumant un total de 240 km i més de 15.000 metres de desnivell. La cursa s’inicia a Ribes de Freser i finalitza el seu recorregut a Salardú, recorrent cinc dels parcs naturals més icònics de l’entorn i resseguint el clàssic GR11 que deixarà a tots els corredors meravellats. Walden farà un seguiment integral de cada una de les etapes per fer les notes de premsa pels mitjans de comunicació per ajudar a la difusió comunicativa de la PSR.

Estem davant d’un esdeveniment ideal pels amants del trailrunning i de l’aventura, ja que ofereix l’oportunitat de conèixer a corredors de tot el món i compartir junts històries increïbles. Cada vespre, els participants soparan plegats per celebrar l’entrega de premis, i repassaran junts un vídeo resum de cada etapa, creat amb les imatges que farà un equip de fotògrafs que cobrirà tota la PSR. A més a més, els corredors competiran en equips de dues o tres persones.

La PSR ja compta amb un bon grapat d’equips inscrits i destaca per tenir un alt índex de corredors internacionals que venen atrets per córrer pel Pirineu. Rere l’èxit de l’última cursa de la marca, la Costa Brava Stage Run, gestionada en l’àmbit de comunicació per Walden, ultrarunners d’arreu del món no han volgut perdre’s l’oportunitat de viure ara l’aventura als Pirineus. És el cas de corredors com l’austríac Klaus Kiessler o l’equip alemany Team Lichtenstain Trail.

Tot plegat, conforma una experiència exclusiva pels corredors, que compartiran set dies d’emoció coronant els colls més emblemàtics de la zona pirenaica. Com a agència especialitzada en esports outdoor, a l’equip de Walden ens satisfà enormement que BiFree, dirigida per uns apassionats de l’esport i la muntanya, compti amb el nostre equip per gestionar la comunicació dels seus esdeveniments.

Nota: La fotografia d’aquest article ha estat cedida per BifFree.

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.