Walden reforçarà la comunicació de l’Olla de Núria

A partir d’aquest mes de maig Walden Outdoor Sports Communication serà l’agència de comunicació encarregada de gestionar les relacions amb els mitjans de comunicació, fer de gabinet de premsa i reforçar els continguts a les xarxes socials de l’Olla de Núria, l’emblemàtica cursa de muntanya organitzada per la Unió Excursionista de Vic.

Walden i l’Olla de Núria comparteixen filosofia i els mateixos valors; passió i amor per la muntanya i per l’esport a l’aire lliure, sempre amb el màxim respecte pel medi ambient. Amb aquest acord l’Olla s’incorpora a la cartera de clients de Walden, un fet que suposa un petit pas endavant més per aquesta jove agència especialitzada en esports outdoor.

La 14a edició de l’Olla se celebrarà el diumenge 13 de juny a la Vall de Núria (Ripollès) i serà retransmesa en directe per TV3. A més, tindrà moltes altres novetats destacades. La més recent és que aquesta cursa s’ha incorporat al calendari de proves de les Golden Trail World Series, en substitució de la Zegama- Aizkorri després que s’hagi cancel·lat. També forma part de les Golden Trail National Series d’Espanya i Portugal i serà l’escenari del 21è Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya de la FEEC.

Autor fotografia portada: Jordi Isasa, per L’Olla de Núria

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.