Torna la Copa MARNATON eDreams

Ja queda ben poc per la Marnaton eDreams Formentera by Balearia, la primera prova de la Copa MARNATON eDreams de natació en aigües obertes, que comença el proper 7 de maig a la més petita de les Pitiüses.

Un cop més, l’organització d’aquest esdeveniment ha confiat en l’equip de Walden per encarregar-se de gestionar les tasques de comunicació i relació amb els mitjans, amb l’objectiu de donar visibilitat a la celebració de les diverses proves que es realitzaran al llarg de la temporada a la Costa Brava i les Illes.

Així doncs, a escassos trenta dies de l’inici de la primera jornada de natació, comencem a treballar de manera intensa per a planificar el contingut a les xarxes, les notes de premsa, les possibles entrevistes i tota la resta de feina prèvia en relació amb el periodisme i la difusió de l’esdeveniment.

Durant tots els esdeveniments, ens desplaçarem de manera presencial per a coordinar els equips de foto i vídeo, gestionar les qüestions logístiques i assegurar que els periodistes que vinguin a cobrir la prova poden desenvolupar la seva feina còmodament. A més, també serem els encarregats de fer arribar tota la informació rellevant als mitjans que no assisteixin presencialment. Un cop finalitzada cada competició, a Walden seguim treballant: en la difusió a posteriori i en el clipping, com a eina d’autoavaluació i de gran valor pels patrocinadors a l’hora de mesurar l’impacte mediàtic de la seva participació.

La Copa MARNATON eDreams ens ofereix la possibilitat de descobrir paratges espectaculars per tot el Mediterrani i, des de Walden, estem molt contents de poder aportar, una vegada més, el nostre granet de sorra.

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.