Walden estarà en el directe de Penyagolosa Trails

Aquest dissabte 22 d’abril de 2023 WALDEN formarà part de l’equip del live streaming de la Penyagolosa Trails amb la presència de Tom Morgenstern i l’equip de l’agència, amb el lideratge d’Evasión TV. El codirector de WALDEN serà el periodista encarregat de narrar en directe aquesta cursa de muntanya, amb el director de la Transgrancanaria, Carlos Torrent, que farà de comentarista tècnic gràcies al seu coneixement del trail running. Tots dos de ben segur que oferiran un relat emocionant i detallat de la prova, que permetrà als espectadors viure en primera persona les vivències de la cursa.

El live streaming es podrà veure a través del seu canal de Youtube (Penyagolosa Trails – Youtube), i en directe a Teledeporte de RTVE i amb connexions a Esport 3. Tothom podrà gaudir d’una retransmissió apassionant d’aquesta emblemàtica prova de muntanya de Castelló de la Plana. Amb aquesta cobertura, l’audiència no es perdrà cap detall de la competició i podrà seguir el seu desenvolupament des de qualsevol lloc on estigui.

La realització de la cursa anirà a càrrec de la productora Artic Outdoor, amb una gran experiència en aquest tipus de retransmissions en grans proves de trail running, com ara la Transgrancanaria, Zegama – Aizkorri, Salomon Ultra Pirineu o la Gorbeia Suzien. Així doncs, els participants i espectadors podran gaudir d’una experiència única, gràcies al desplegament tècnic que realitzarà la productora per donar la senyal de TV del directe, tot fent ús de drons, 3 càmera-runners, 2 càmera bikers i altres tecnologies punta. Més de 30 personas estaran treballant per portar aquesta retransmissió a les vostres cases, sense fer ús d’helicòpters per evitar un impacte mediambiental. 

La Penyagolosa Trails és una de les proves més destacades en el panorama del trail running, tant a nivell nacional com internacional, i en aquesta edició 2023 compta amb el patrocini principal d’una marca de referència com ASICS. Aquesta competició, que es desenvolupa a la província de Castelló, consta de dues modalitats, la MIM, on els corredors tenen un temps màxim de 15 hores per completar 60 quilòmetres i 5.300 metres de desnivell total acumulat i la CSP, on els participants tenen gairebé 26 hores per fer un recorregut de 106 km i 10.000 metres de desnivell total acumulat. Una carrera que compta amb la implicació de voluntaris de clubs de muntanya de tots els pobles per on passa el recorregut, com Borriol, Vilafamés, Les Useres, Atzaneta, Benafigos, Culla, Xodos, Villahermosa i Vistabella.

L’organització de la Penyagolosa Trails va apostar a l’edició 2022 per primera vegada per fer una retransmissió en directe de la cursa, amb el periodista especialitzat en trail Albert Jorquera al capdavant de la narració, amb la corredora Manu Vilaseva de comentarista tècnica. Gràcies a l’excel·lent feina feta pel company Jorquera, Vilaseca i tot l’equip d’Artic Outdoor en el directe, les dades van reafirmar l’aposta realitzada. Més de 135.000 persones van gaudir del Live Streaming de la prova.  

A més a més, l’audiència més nombrosa va ser a través del canal Teledeporte, que va agrupar un total de 105.000 espectadors. Així doncs, aquesta aposta passarà a la història de la cursa tot mostrant la importància d’una retransmissió en directe. La millor manera d’arribar a un públic ampli i divers amb el seguiment de la prova i ajudant a fer créixer aquest esport que tant ens apassiona!

Nota: La fotografia d’aquest article ha estat cedida per Penyagolosa Trails i és del fotògraf de la Revista Trail, @QuimFarrero.

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.