La difusió als mitjans del BUFF – MEGAMO TEAM 2023

L’equip professional de MTB del BUFF – MEGAMO ens va encarregar reforçar la comunicació amb els mitjans per potenciar la difusió de la presentació de l’equip per la temporada 2023. A més, es volia transmetre als periodistes tots els valors dels ciclistes i les seves ganes per afrontar la segona temporada després dels bons resultats aconseguits l’any 2022.

Una de les maneres de difondre la presentació del BUFF – MEGAMO TEAM 2023 és oferir entrevistes als mitjans per donar veu als seus bikers a través de la seva experiència i les seves històries personals. Un exemple d’això són els casos dels ciclistes Txell Figueras i Enrique Morcillo, els quals han estat entrevistats per alguns diaris com ara aquesta al diario AS, al diari ARA i al Diari d’Eivissa (Enrique Morcillo: «Abandonaré la bicicleta cuando deje de tener buenos resultados»), entre d’altres.

Des de WALDEN no tan sols s’ha fet un treball abans de la presentació i s’ha establert un contacte amb els mitjans de comunicació de MTB, sinó que també ens hem focalitzat amb els mitjans més generalistes i esportius, per tal de convocar a la premsa a l’acte de presentació. En l’àmbit del MTB també és important per les marques que patrocinen l’equip l’anàlisi més especialitzat, com fer un review de la bicicleta Megamo Track 2023 que porten els components de l’equip. En aquest cas, el mitjà ESMTB va fer aquest vídeo:

Altres exemples d’aparicions als mitjans les podem trobar en notícies, articles i entrevistes com ara al programa Ultra Esports de RAC1 (Entrevista a Pau Zamora, Team Manager del BUFF-MEGAMO), al diari La Vanguardia (Txell Figueras: «Fue gracias a mi madre») o aquesta notícia sobre la presentació de l’equip publicada al Diari de Girona, entre d’altres. 

Si analitzem més en profunditat l’impacte mediàtic en xifres, podem afirmar que la presentació de l’equip BUFF – MEGAMO per a la temporada 2023 ha aparegut en més d’una trentena de notícies als diversos mitjans, tant en ràdio, TV, diaris nacionals i les webs de MTB. 

La feina d’una agència de comunicació, però, no s’acaba aquí. Una vegada feta tota la difusió als mitjans de comunicació és el moment d’elaborar el clipping. És a dir, el recull de premsa per tal de veure l’impacte que ha generat totes les notícies publicades. També és molt important pels patrocinadors veure el Media Value, a través del valor publicitari, de les publicacions als mitjans de manera orgànica per visualitzar el cost que hagués suposat pagar publicitat.

 

Nota: L’autor de la fotografia de portada és @the.adventure.bakery

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.