La difusió dels projectes d’IRONMAN Spain

L’empresa d’organització d’esdeveniments outdoor The IRONMAN Group, referent mundial dins del món del triatló i d’altres esports a l’aire lliure, va apostar per la nostra agència per tal de potenciar la difusió de les diverses iniciatives i projectes que estan duent a terme per fomentar la presència de la dona a les proves que organitza IRONMAN Spain, com per exemple el Zafiro IRONMAN 70.3 Alcúdia-Mallorca celebrat el dissabte 13 de maig a l’illa balear..  

Una de les maneres de fer una bona difusió als mitjans de comunicació és proposar als periodistes relats amb els que qualsevol persona pot connectar emocionalment, com ara ho són la història de Maria Salvo i els seus reptes esportius en proves IRONMAN, el projecte Artemis Women i la iniciativa internacional que va néixer al Regne Unit l’any 2019, anomenada 10IronWomen. 

Pel que fa a la història de Maria Salvo, és un cas de superació personal a través de l’esport. L’any 2020, la seva germana Laura, copilot de rally igual que Maria, va patir un greu accident en el Rally Vidreiro, que lamentablement va desencadenar en la seva mort a l’edat de 21 anys. El 2021, Salvo va buscar nous reptes esportius que la motivessin, com ara fer una ruta en bicicleta entre Madrid i Lisboa, acabar l’IRONMAN 70.3 Marbella, disputar l’Andorra 21 Ports juntament amb altres dones amants del ciclisme o completar l’Athletic Brewing IRONMAN Barcelona. Uns reptes que en tots els casos van finalitzar amb èxit. 

Per la seva banda, el projecte Artemis Women es tracta d’una iniciativa impulsada per l’oficina del grup a Espanya, amb l’objectiu de seguir l’entrenament i acompanyar a quatre esportistes de diferents disciplines i amb relacions molt diverses amb l’esport, durant la seva preparació pel Zafiro IRONMAN 70.3 Alcúdia-Mallorca 2023, amb el suport dels germans bessons i entrenadors Andreu y Marc Lloret de Kupaa,. Aquestes protagonistes han estat la Míriam Clos, l’Eli Stampa, la Sara Argerich i la María Gijón. 

 

 

A Walden Outdoor ens agrada treballar amb iniciatives que busquen promoure la igualtat de gènere en les competicions i fer encara més gran la família dels esports outdoor. Per això, amb una planificació estratègica de difusió, les diferents iniciatives i projectes d’IRONMAN ja han aparegut en alguns mitjans com ara al diari Sport, al Mundo Deportivo, al diario El Mundo i a El Periódico de Catalunya. Fins i tot, l’agència de notícies Europa Press també es va fer ressò del projecte Artemis Women. 

 

Nota: La fotografia d’aquest article ha estat cedida per IRONMAN Spain i és del fotògraf @CarlesIturbe

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.