Walden col·labora amb la DIBA creant continguts

L’equip de Walden Outdoor col·labora des de fa unes setmanes amb la Diputació de Barcelona creant continguts sobre turisme actiu pel bloc de la DIBA, un espai dedicat als habitants de la demarcació que vulguin descobrir el territori des d’una perspectiva diferent, a través de l’esport, la cultura i la gastronomia. Un exemple d’això és aquest article sobre rutes en bicicleta per fer en família redactat pel nostre equip.

La feina que fem des de la nostra agència de comunicació consisteix a buscar i seleccionar temes d’interès pel públic general a partir dels quals redactar articles pel bloc d’aquesta institució. Entre els temes tractats, destaquen en especial les rutes, ja siguin de senderisme o en bicicleta, així com espais curiosos per visitar, com ara coves i grutes o zones on allotjar-se, per exemple, en càmpings de luxe, entre d’altres. 

A més a més, ens encarreguem de la creació de continguts gràfics que serveixin per il·lustrar els articles, buscant sempre aquelles imatges que millor representen l’essència de les rutes o els espais als quals es fa referència. Ja se sap que una bona fotografia sempre és de gran ajuda!

Amb aquests articles, la DIBA pretén promocionar un model de turisme interior i actiu, que contribueixi a fer que els habitants de Barcelona coneguin millor el seu territori i, a més, s’incentivi l’economia local i de proximitat. En aquest sentit, la DIBA ha decidit apostar per un turisme que repercuteix en el mateix territori, alhora que apropa els barcelonins i les barcelonines als entorns naturals de la demarcació de Barcelona. 

Des de Walden, compartim la passió pels espais outdoor que promou el model turístic del bloc de la DIBA i, d’acord amb aquesta filosofia, treballem per oferir les millors propostes als lectors, amb l’objectiu de fer-les atractives al públic i adequades a l’estil i la manera de fer del nostre client. 


Nota: L’autor de la fotografia d’aquest article és en Bernat Figueras.

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.