La Domusa Teknik 40 MLK confia amb Walden per difondre la seva cursa

Els organitzadors de la Domusa Teknik 40 MLK han apostat per la nostra agència de comunicació per ajudar-los en la difusió comunicativa d’aquesta cursa de muntanya del País Basc. Una confiança que ens omple de satisfacció, sobretot per la passió que tenim pel trail running i, a més, ens encanta treballar amb noves curses plenes d’il·lusió i ganes de fer-ho bé!.

La Domusa Teknik 40 MLK es va estrenar el maig passat amb èxit esgotant tots els dorsals disponibles i ja es prepara per a la seva segona edició que tindrà lloc el dissabte 6 de maig de 2023. La primera edició va coronar als corredors bascos Aritz Egea i Oihana Azkorbeitia, en categoria masculina i femenina respectivament, com els primers vencedors d’aquesta prova de trail dissenyada per gaudir de la muntanya amb un recorregut que no deixarà indiferent als que s’inscriguin.

Quaranta milak –quaranta milles– dóna nom a aquesta impressionant carrera ultra trail. En aquest recorregut de 65 quilòmetres, que tindrà el seu punt d’inici i final en la localitat d’Azpeitia (Guipúscoa), els participants hauran de superar alguns de les muntanyes més conegudes del Urola Mitjà, com el Arroita o Arauntza (612 metres), el Sañu (616 metres), el Gazume (1.002 metres), el Hernio (1.078 metres), el Murumendi (868 metres), el Izaspi (973 metres), el Hiruarrieta o Samiño (933 metres) i el Xoxote (912 metres).

Des de Walden ens agrada especialment treballar en esdeveniments esportius com aquesta cursa perquè, al cap i a la fi, són la salsa dels esports outdoor. Per aquest motiu gaudim tant treballant en l’àmbit de la comunicació en esdeveniments com els organitzats per The IRONMAN Group a Espanya, les proves de natació d’aigües obertes de MARNATON, les carreres per etapes organitzades per BIFREE, carreres històriques com l’OLLA DE NÚRIA o fer costat a escaladores amb talent com l’Aida Torres Illamola.

 

Nota: La fotografia d’aquest article és del fotògraf @albertobeloki i ha estat cedida per la Domusa Teknik 40 MLK..

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.