L’Experience Garraf-Penedès ha arribat per quedar-se

El passat cap de setmana es va celebrar la primera edició de l’Experience Garraf – Penedès, un esdeveniment amb una cursa de cicloturisme i un conjunt de diverses activitats esportives i gastronòmiques. Més de 400 participants van poder gaudir de la jornada que, malgrat les inclemències meteorològiques, va ser tot un èxit. L’equip de Walden, com a agència de comunicació de l’empresa coorganitzadora AM EVENTS, ens vam encarregar de la gestió comunicativa de l’esdeveniment, posant el focus a la promoció del territori a través del turisme actiu i la pràctica de l’esport. 

Així doncs, des de Walden hem estat treballant abans, durant i després de l’Experience amb l’objectiu de garantir un bon seguiment i difusió. El nostre equip es va desplaçar fins a Vilanova i la Geltrú, punt d’inici i final de la prova cicloturista, per tal de gestionar les entrevistes als organitzadors i protagonistes de l’esdeveniment. Entre les nostres funcions també hi havia la coordinació del fotògraf Borja Gonzalez i d’un equip de vídeo de la productora Artic Outdoor que va cobrir tot el recorregut.

Un cop finalitzada la jornada, es va redactar la nota de premsa, acompanyada del material gràfic i audiovisual, i es va garantir que tots els mitjans locals especialitzats i generalistes es feien ressò de la celebració d’aquesta prova. Finalment, per tal d’avaluar la feina feta, s’ha fet un clipping per recollir l’impacte mediàtic de la primera edició d’aquest esdeveniment.

L’Experience, així doncs, s’estrenava sota les pitjors condicions climàtiques. Tot i que moltes activitats previstes dins i fora de l’aigua van haver de cancel·lar-se, la bona resposta dels participants i la bona gestió de l’organització van permetre que aquesta fos un èxit i animen a pensar en una repetició de la jornada l’any vinent. A més, tots els participants van poder gaudir de la gastronomia que ofereixen les comarques del Garraf i el Penedès i també es va poder dur a terme un torneig de vòlei platja.

Tal com destacava Jordi Martí, director d’AM EVENTS, l’Experience Garraf – Penedès “ha estat una bona excusa per recórrer amb la bicicleta indrets d’aquestes comarques, per redescobrir la terra i fer-ho d’una manera on es generin sinergies amb el teixit local”. En definitiva, aquest esdeveniment és molt més que una cursa sobre dues rodes i, des de Walden, hem volgut mostrar el seu caràcter integrador i multiexperiencial, que la distingeix d’altres curses enfocades exclusivament a un públic especialitzat.

 

Nota: La fotografia d’aquest article és del fotògraf professional del món outdoor, Borja Gonzalez.

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.