La Transgrancanaria HG, un exemple a seguir

La Transgrancanaria HG és un gran esdeveniment de trail running de renom internacional que se celebra cada any el mes de febrer. A més, pot presumir de ser l’última gran carrera que es va fer l’any passat abans de la pandèmia i enguany també se celebra. Aquest divendres a les 23 hores (hora insular) es donarà el tret de sortida a la distància Classic des de Las Palmas de Gran Canaria. Una carrera que posarà a prova a tots els corredors i corredores amb els seus 129 quilòmetres i 7.500 metres de desnivell positiu.

De fet, el dimecres ja va arrencar oficialment l’esdeveniment amb la Waa 360º, amb 262 km i 11.007 metres de desnivell positiu. Una carrera que ja té guanyador, l’italià Marco Gubert que ha completat el recorregut en menys de 47 hores. Una autèntica bogeria!

Molts ulls estaran posats aquest cap de setmana seguint aquest esdeveniment, que pot ser una referència en molts sentits. D’entrada, perquè l’empresa organitzadora (Arista Eventos) ha posat tots els recursos perquè la seguretat sigui el pilar fonamental, amb grans mesures i seguint tots els protocols sanitaris. Les 6 distàncies de la Transgrancanaria HG acolliran 1.900 corredors, molts menys que en altres edicions que rondaven els 4.000 participants, i es faran sortides individuals amb mascareta i sense públic. Un altre aspecte molt important és que l’esdeveniment ha comptat amb el suport del Govern de Canàries. Com sol passar, també és de gran ajuda el suport dels patrocinadors, com per exemple de la marca SportHG que per sisè any consecutiu és el patrocinador oficial.

Retransmissió en directe

L’organització també ha apostat molt fort per la retransmissió en directe de l’esdeveniment i la carrera podrà seguir-se a tot el món gràcies a 14 hores de retransmissió en directe. Des de les 22.00 hores començarà el live streaming de la Transgrancanaria HG que es podrà seguir en directe a través de la pàgina web de la carrera i de les xarxes socials de l’esdeveniment. L’espectacular sortida de Las Palmas de Gran Canaria i els primers 20 quilòmetres fins a l’avituallament d’Arucas podran veure’s fins a les 01.00 hores del dissabte gràcies al desplegament de producció amb càmeres a la sortida, càmera-runners durant el recorregut i drons per a les imatges aèries.

Una realització que estarà produïda per l’experimentat equip de la productora Artic Outdoor i amb els comentaris del periodista i gran coneixedor del món del trail running, Albert Jorquera. Els seguidors podran enviar els seus comentaris a través de les xarxes socials de la Transgrancanaria HG. Una bona manera d’interactuar durant la retransmissió de l’esdeveniment amb preguntes, sortejos i missatges per donar suport als corredors. El Live Streaming podrà seguir-se a través d’aquest enllaç.

En definitiva, aquest gran esdeveniment del trail és un oasi en el desert i caldrà seguir-lo de ben a prop per analitzar com ha anat i prendre nota perquè pugui haver-hi més carreres d’esports outdoor com aquest, amb totes les mesures necessàries per gaudir de l’esport amb total seguretat.

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.

 

*Fotografia article: Pàgina web de la Transgrancanaria HG

** Informació consultada per redactar aquest article: 

Pàgina web Transgrancanaria HG. Noticias.

Nota de premsa Transgrancanaria HG (25/02/2021). «La Transgrancanaria HG podrá seguirse en todo el mundo gracias a las 14 horas de retransmisión en directo».

Runedia (Notícia del 24/02/2021). Albert Jorquera. Transgrancanaria HG 2021: La prèvia amb favorits actualitzats, horaris i tota la info.