comunicación deportes outdoor

La relació dels esports outdoor amb el medi ambient

Com bé sabem, els esports outdoor són aquells esports o activitats que es practiquen a la naturalesa. Fer esport a l’aire lliure està bé, no? Sempre. Però és evident que la pràctica esportiva ha de fer-se de manera que no danyi el medi ambient ni perjudiqui la naturalesa.

El debat sobre el canvi climàtic està a l’agenda mediàtica i sembla que la societat en general va prenent cada vegada més consciència de la importància vital de cuidar el medi ambient. Ens juguem el nostre present i el futur dels nostres fills i les següents generacions. I l’esport també pot i ha de donar exemple en aquest sentit.

Des de fa un temps, les empreses organitzadores de curses per muntanya -quan es podien organitzar esdeveniments- van ser les primeres a aplicar mesures de protecció del medi natural, perquè l’impacte del corredor sigui el mínim possible. Tot i que aquí també entra en joc la responsabilitat de l’esportista. Això passa per no deixar cap residu a la muntanya i recollir el que es troba pels senders.

I quin paper té en tot això una agència de comunicació esportiva? Molt senzill. Ser coherent amb la seva política de respecte del medi ambient en els seus missatges i treballs amb els clients. En definitiva, saber comunicar aquests valors de sostenibilitat per col·laborar, encara que sigui de manera modesta, amb la protecció del nostre planeta.

 

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació d’esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.