5 curses de muntanya per gaudir l’any 2021

Anem deixant enrere aquest any 2020 ple d’incerteses per la pandèmia i enfoquem l’any vinent amb una mirada positiva i esperançadora. En el nostre cas el fem visualitzant competicions esportives per compartir la nostra passió per l’esport outdoor i per gaudir de la naturalesa.

Amb aquest esperit volem recomanar cinc curses per muntanya per l’any 2021. N’hi ha moltes més, segur, però aquesta és la nostra petita llista, molt personal:

 

  • Trail Rocacorba: Aquesta carrera organitzada per l’empresa Klassmark se celebra a inicis de l’any a la preciosa zona de la Vall de Llémena (Girona) i té el santuari de Rocacorba com el seu punt més emblemàtic. Ni el fred ni la pluja que solen acompanyar-la són motiu per deixar d’anar-hi.

 

  • Transgrancanaria: Una de les grans carreres del circuit internacional, encara que no ‘tan sols’ és això. La Transgrancanaria reuneix molts dels requisits que empenyen a molts corredors a repetir any rere any: bona organització, ambient, un recorregut variat per tota l’illa i diverses distàncies per triar.

 

  • Zegama – Aizkorri: Si hi ha alguna cursa de trail que té nom, sens dubte és la Zegama – Aizkorri. Una marató de muntanya que concentra els millors corredors del panorama internacional i les muntanyes del parc natural Aizkorri – Aratz s’omplen de centenars de persones per animar i seguir la carrera. Imprescindible…. Sempre que et toqui un dorsal en el sorteig!

 

  • Trail Bisaura: Sens dubte una de les més estimades pels corredors populars pel tracte súper proper i el bon rotllo dels seus organitzadors. La localitat de Sant Quirze de Besora (Osona) és l’epicentre d’una carrera que recorre corriols i muntanyes de gran bellesa del Bisaura, una subcomarca situada entre Osona i el Ripollès.

 

  • Buff Epic Trail: La Vall de Boí acull des de fa uns anys una carrera (organitzada per Ocisport) que almenys una vegada a la vida cal fer-la. Un recorregut que passa per cims de més de 2.000 metres, paisatges de gran bellesa i un entorn natural privilegiat són motius més que suficients per posar-la a la llista.

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació d’esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.