El BUFF – MEGAMO presenta el seu equip per a la temporada 2023

L’equip BUFF® – MEGAMO 2023 s’ha presentat oficialment aquest 26 de gener i afronta la seva segona temporada amb ganes de continuar amb els resultats aconseguits l’any 2022. D’aquesta manera, l’empresa d’accessoris de coll i cap per a la pràctica esportiva, Original BUFF®, torna a unir forces amb la marca de bicicletes MEGAMO per ser un referent en XCM. BUFF® ha confiat en WALDEN per a la difusió en els mitjans de la presentació de l’equip de MTB.

L’equip de WALDEN s’ha encarregat de gestionar la convocatòria de premsa als mitjans per la presentació oficial celebrada a la seu de MEGAMO, a Girona. A més, també hem redactat la nota de premsa del BUFF® – MEGAMO TEAM 2023 que hem enviat als periodistes en cinc idiomes diferents. La gestió d’entrevistes amb els mitjans de comunicació és una altra part del treball que duu a terme la nostra agència.

En aquesta nova temporada, el BUFF® – MEGAMO segueix amb la seva ferma aposta d’internacionalització de l’equip i ha posat al seu punt de mira els mundials, els europeus i les millors proves per etapes de XCM, modalitat en la qual es recorren llargues distàncies tant en proves d’un dia com per etapes.

A més de convertir-se en referents del XCM, el principal objectiu d’enguany serà arribar amb una bona preparació a la Cape Epic 2023, la mítica prova de MTB que es celebra al març a Sud-àfrica, així com també s’ha proposat millorar el seu rendiment tant en els Campionats Europeus com en els Mundials de MTB.

L’equip d’aquest 2023 està format pels següents bikers:

  • Enrique Morcillo: amb 32 anys, l’eivissenc ja és tot un veterà de la família, amb set temporades a l’equip impulsat per BUFF®. Compta, a més, amb algunes fites recents com les primeres posicions en etapes de la Swiss Epic 2022 i de l’Andalusia Bike Race 2021.
  • Hans Becking: als seus 37 anys, el biker neerlandès ve de realitzar una temporada espectacular. Va aconseguir un 4t lloc en l’última Cape Epic, la 1a posició en la Volcat i en la Rioja Bike Race i va acabar 3r a l’Andalusia Bike Race i en la Swiss Epic. Serà el seu tercer any en l’equip.
  • José Dias: amb tan sols 28 anys, aquest biker portuguès ja ha aconseguit dos podis d’etapa en la Cape Epic 2022 i una tercera posició tant en el Mundial com en la Cape Epic de 2021, on va guanyar dues etapes. Després de dos anys a l’equip, ja s’ha convertit en una peça clau de l’engranatge.
  • Txell Figueras: la biker catalana fa dos anys que pertany a la família BUFF i arriba trepitjant fort. La passada temporada va destacar amb la victòria a l’Andorra MTB Classic – Pyrenees i amb les segones posicions tant en el Campionat Espanyol de XCM com a la Catalunya Bike Race.
  • Hugo Drechou: el francès, de 29 anys, repeteix per segona temporada, amb el BUFF®-MEGAMO. L’última temporada, va destacar per la seva victòria en la mítica Roc d’Azur, en la Foriestere i en la Tramun, i també va obtenir dues segones places, una en la 4 Islands MTB i l’altra a l’Andorra MTB Classic – Pyrenees.
  • Peeter Pruus: l’estonià de 33 anys arriba fort després de guanyar a la Terra Estrella i repeteix per segon any amb l’equip. Cal destacar també la seva segona posició en la 4 Islands i en la Sea Otter Europe.

Janina Wüst: la suïssa debuta enguany amb el BUFF®-MEGAMO i arriba amb ganes de demostrar les seves capacitats després d’obtenir la segona posició en els Campionats europeus 2022 i la tercera en la Mediterranean Epic.

Un calendari ambiciós per competir al màxim

Aquesta temporada l’equip afrontarà un calendari de competicions ambiciós i amb moltes proves per etapes combinades amb proves de XCM d’un dia. Sense anar molt lluny, la primera setmana de febrer el BUFF® – MEGAMO serà un dels equips que estarà a la línia de sortida de la prova Leyenda de Tartessos que obrirà la temporada de MTB 2023. Al cap de pocs dies, també disputarà la Mediterranean Epic que se celebrarà del 9 al 12 de febrer. Un mes intens que tancarà competint a l’Andalusia Bike Race, del 27 de febrer al 4 de març.

Un calendari que també contempla proves com l’esmentada Cape Epic, Volcat, la 4 Islands, Rioja by Race, Andorra MTB Classic – Pyrenees, la Sea Otter, Roc d’Azur i la Brasil Ride, entre d’altres. Sense oblidar la presència de la majoria dels seus corredors a l’agost en el World Championship que tindrà lloc al Regne Unit.

El BUFF®-MEGAMO es prepara amb fam de victòries i amb moltes ganes de gaudir de la temporada 2023. També oferiran un major compromís social i mediambiental, una gran preparació i un gran equip de sponsors darrere que faran tot el possible perquè els bikers puguin donar el màxim de les seves capacitats en cada competició.

 

Nota: L’autor de la fotografia d’aquest article és @the.adventure.bakery

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.