comunicación deportes outdoor

Continguts de marca en temps de pandèmia

Els efectes econòmics de la pandèmia s’estan de fent notar en el sector esportiu, i molt. Anul·lació d’esdeveniments, pèrdua de llocs de treball, restriccions horàries… Una situació gens fàcil que les marques esportives intentin superar, reinventant-se en l’àmbit comunicatiu per poder mantenir visibilitat i notorietat, i així continuar venent.

No són pocs els exemples d’empreses que fruit de la pandèmia s’han vist obligats a virar la seva estratègia i han optat per crear els seus propis esdeveniments (a petita escala) o que han impulsat reptes dels seus ambaixadors de marca per poder seguir produïnt contingut i mantenir-se a la ment del consumidor. I sempre és tracta d’un contingut amb aspiracions que serveix, sens dubte, per augmentar la seva presencia a les xarxes i per guanyar notorietat i difusió als mitjans.

Al final és tracta que l’usuari, el consumidor, no t’oblidi. És tracta de continuar aportant un contingut de valor que motivi a l’esportista amateur a sortir a practicar el seu esport preferit, sigui al mar o a la muntanya. Això sí, utilitzant sempre el producte de la marca en qüestió, si pot ser.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *