comunicación deportes outdoor

Continguts de marca en temps de pandèmia

Els efectes econòmics de la pandèmia s’estan de fent notar en el sector esportiu, i molt. Anul·lació d’esdeveniments, pèrdua de llocs de treball, restriccions horàries… Una situació gens fàcil que les marques esportives intentin superar, reinventant-se en l’àmbit comunicatiu per poder mantenir visibilitat i notorietat, i així continuar venent.

No són pocs els exemples d’empreses que fruit de la pandèmia s’han vist obligats a virar la seva estratègia i han optat per crear els seus propis esdeveniments (a petita escala) o que han impulsat reptes dels seus ambaixadors de marca per poder seguir produïnt contingut i mantenir-se a la ment del consumidor. I sempre és tracta d’un contingut amb aspiracions que serveix, sens dubte, per augmentar la seva presencia a les xarxes i per guanyar notorietat i difusió als mitjans.

Al final és tracta que l’usuari, el consumidor, no t’oblidi. És tracta de continuar aportant un contingut de valor que motivi a l’esportista amateur a sortir a practicar el seu esport preferit, sigui al mar o a la muntanya. Això sí, utilitzant sempre el producte de la marca en qüestió, si pot ser.