WALDEN, nova agència de comunicació de l’escaladora Aida Torres

Walden Outdoor Sports Communication serà a partir d’aquest mes d’octubre la nova agència de comunicació de l’escaladora catalana Aida Torres Illamola. La nostra agència gestionarà els patrocinis i les relacions amb els mitjans per difondre la seva trajectòria esportiva en el món de l’escalada.

Aida Torres, nascuda a Torelló (Osona) el 2002, és una jove escaladora que es va iniciar en aquest esport outdoor a l’edat d’onze anys. L’any 2017 ja va participar en la seva primera competició en l’àmbit estatal. El 2018 va obtenir la primera posició en el Campionat d’Espanya en bloc en la categoria sub 18. Forma part de l’equip de la selecció espanyola (juvenil/absoluta) de la FEDME i de la selecció catalana (juvenil/absoluta) de la FEEC.

Tot i la seva curta trajectòria esportiva per la seva joventut, en el seu palmarès cal destacar que va ser la primera catalana a aconseguir una medalla de plata en la modalitat d’escalada en bloc en el Campionat d’Europa d’escalada juvenil celebrat a Perm (Rússia) el passat mes de maig. També cal fer menció a la segona posició en el Campionat d’Europa en combinada en categoria junior.

Dos anys abans, el 2019, l’escaladora torellonenca ja va sobresortir amb tan sols 16 anys en nombroses competicions internacionals com el Campionat d’Europa d’escalada celebrat a Brixen (Itàlia) on va quedar en una meritòria 8a posició. 

En l’àmbit estatal l’any 2019 va obtenir molts bons resultats com la 1a posició en la primera prova de la Copa d’Espanya en bloc (2019), el segon lloc en la Copa d’Espanya en bloc en categoria absoluta i la victòria assolida en la Copa d’Espanya en dificultat en categoria sub 18. 

Sobre l’escalada i el que significa per ella, l’Aida Torres explica que “la meva principal motivació en aquest esport és el bon ambient entre tots els participants i sobretot les ganes de continuar aprenent i millorant”. “El fet que una agència especialitzada en esports outdoor com WALDEN m’ajudi en l’àmbit de la comunicació és una motivació afegida per assolir els meus reptes”, ha apuntat.

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.