comunicación deportes outdoor

Què fa una agència de comunicació esportiva?

És una pregunta que hem hagut de contestar en més d’una ocasió les darreres setmanes. No tot el món té perquè saber-ho.  I part del nostre treball consisteix a explicar de manera clara i senzilla precisament en què consisteix la nostra feina. En cas contrari seria com si un mecànic no sabés arreglar el seu propi vehicle.

Una agència de comunicació esportiva, especialitzada en esports outdoor com és el cas de Walden Outdoor Sports Communication (Walden per als amics), ofereix serveis de comunicació perquè les empreses, esportistes o organitzacions d’aquest àmbit puguin arribar més i millor a un públic concret o en general.

Un exemple concret. Posem que la marca de roba X vol que les notícies que generen els seus atletes patrocinats tinguin més difusió. Walden prepararia un pla de relacions amb els mitjans i activaria els seus contactes periodístics perquè la notícia sortís en la majoria de mitjans de comunicació possibles.

Un altre exemple. Una empresa de material esportiu vol patrocinar un esdeveniment i atletes del món outdoor, però no sap per on començar. En aquest cas la nostra agència estudiaria amb rigor i professionalitat quins són els esdeveniments i esportistes que s’ajusten més als valors de l’empresa interessada.

I hi ha més serveis, com la gestió de les xarxes socials, organització d’esdeveniments, sessions de fotografia, producció de vídeos, disseny gràfic & web i posicionament SEO & SEM, entre altres coses. Tot per comunicar de manera eficaç, moderna i creativa.