La Marató de València apunta alt amb un cartell de luxe

Aquest diumenge 6 de desembre la Marató de València serà un oasi en el desert. La prestigiosa carrera se celebrarà només amb corredors d’elit seguint unes estrictes mesures de seguretat sanitàries. Pels amants del running, vaja, el que sempre ha estat córrer de tota la vida, serà un gran al·licient en un any marcat per l’anul·lació de curses. Per poder córrer amb dorsal encara caldrà esperar, però almenys podrem veure per diversos canals de televisió a alguns dels millors corredors del moment.

El cartell de corredors és de luxe amb la presència d’atletes internacionals com Birhanu Legese (2 h 02:48), Kinde Atanaw Alayew (2 h 03:51), Leul Gebreselasie (2 h 04:02), Lawrence Cherono (2h 04:06), Kaan Kigen Özbilen (2 h 04:16) i de maratonianes amb grans marques com Ruti Aga (2 h 18:34), Birhane Dibaba (2 h 18:35), Degitu Azemiraw (2 h 19:26), Zeineba Yimer (2 h 19:28) i Tigist Girma (2 h 19:52), entre altres.

També cal destacar el repte que s’ha marcat la corredora catalana Marta Galimany (Adidas) de batre el rècord d’Espanya de Marató aconseguit l’any 1995 per Ana Isabel Alonso (2 h 26:51). L’atleta internacional del FC Barcelona haurà de baixar més de dos minuts la seva millor marca personal (2 h 29:02) i s’ha preparat de manera rigorosa des de fa setmanes amb aquest objectiu personal.

Tot sumat és un gran atractiu per seguir el diumenge aquesta carrera que ha despertat un gran interès entre els amants de l’atletisme i de l’esport outdoor en general. Serà una bona oportunitat per gaudir com a aficionats i somiar que a la pròxima ja puguem sentir-nos esportistes (amateurs) trepitjant l’asfalt o la muntanya amb un dorsal al pit.

Necessites els serveis d’una agència de comunicació d’esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.