Comunicació en temps de crisi

Sempre cal comunicar, sobretot en temps de crisi. No es tracta d’estar per estar a les xarxes socials, però cal tenir presència digital perquè els teus públics no s’oblidin de tu. Encara que siguin temps complicats per a les marques o empreses que viuen més directament dels esdeveniments esportius, és important no deixar de banda la comunicació. Si no expliques res és com si haguessis desaparegut.

No existeix una fórmula màgica ni una recepta miraculosa, cal ser honestos en aquest sentit, però sí que podem potenciar la creativitat i la imaginació per generar continguts i explicar històries interessants que mantinguin l’atenció del públic. En moments complicats, i els d’ara ho són en molts sentits, és quan més hem de comunicar. Sempre amb una estratègia i uns objectius ben definits.

Fer servir el sentit de l’humor és una bona eina per comunicar-se amb la gent. Són molts els exemples en aquest sentit que confirmen això, com aquest vídeo divertit sobre el trail running que s’ha viralitzat per la gràcia i enginy del seu autor. En definitiva, pensa que vols explicar i comunica-ho de la manera més eficaç i adequada. Si et quedes callat, ningú sabrà que existeixes ni que fas.

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació d’esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.