Creació de continguts per a POLAR SPAIN

La marca pionera en tecnologia esportiva de pulsòmetres i GPS d’entrenament, Polar Spain, ens va encarregar planificar i coordinar la creació de continguts amb l’objectiu de potenciar la difusió de la presentació del seu nou rellotge Polar Vantage V3 als seus ambaixadors/es i als mitjans de comunicació. L’esdeveniment es va celebrar el dimecres 25 d’octubre a l’hotel La Florida de Barcelona. 

Des de Walden ens vam encarregar del treball previ amb una proposta de creació de continguts que poguessin ser atractius i interessants i de la coordinació de l’equip de filmmakers i fotògrafs per aquell dia. També vam plantejar una estratègia de mitjans per difondre el llançament del nou rellotge, que consistia a convocar a l’esdeveniment a periodistes de diferents capçaleres, tant generalistes com especialitzades.  

En aquest sentit, van assistir mitjans de comunicació com La Vanguardia, RAC1, Sport Life Ibèrica, Road Running Review i Trail Running Review i Paraula de Runner, així com el diari SPORT. Tots ells van compartir una apassionant i agradable jornada en la qual es va dur a terme un repte esportiu per Collserola, juntament amb ambaixadors/es de Polar Spain com Chema Martínez, Clàudia Galícia, Mascos Pascual, Elisa Melilli, Dani Mateo i Juanma Furió. 

Amb tot el material generat s’han creat diferents continguts audiovisuals com vídeos, reels i fotografies, tant per mostrar els millors moments de l’esdeveniment, com per promocionar el nou rellotge i als seus ambaixadors, com aquest vídeo de highlights de la jornada. Tota aquesta estratègia de comunicació s’ha dut a terme conjuntament amb Polar Spain, amb l’objectiu de transmetre els valors i l’esperit de la marca esportiva, la qual promou la pràctica de l’esport a l’aire lliure i amb la finalitat de divertir-se a l’entorn natural. 

Fotografies article: @Kreek Media

 

Necessites els serveis d’una agència de comunicació de esports outdoor? Posa’t en contacte amb nosaltres clicant aquí.